logo-zorgtotaal_0.png

 
 
 
meer informatie 085 000 4538

RIVM

Omgang met het coronavirus

Zorg Totaal BV werkt op het gebied van het coronavirus (COVID-19) volgens de landelijke richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), de GGD en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Wij volgen dagelijks nauwlettend de ontwikkelingen. De gezondheid van onze klanten én die van onze medewerkers staan voorop. Zodra de overheid (RIVM) vezoekt om aanpassingen te doen in de werkwijze volgen we dit advies op. Voor de meest actuele informatie, adviezen en andere vragen over het coronavirus verwijzen wij naar de website van het RIVM.

Zorg Totaal hanteert strikte hygiënemaatregelen:

  • Was uw handen regelmatig

  • Hoest en nies in de binnenkant van de ellenboog

  • Gebruik papieren zakdoekjes

  • Geen handen schudden

Wij hanteren de door de overheid geadviseerde, gebruikelijke hygiënemaatregelen en volgen de voorschriften zoals de klant / zorgorganisaties dit aangeven

 

Wij wijzen u ook op alertheid op symptomen bij uzelf en uw eigen gezinsleden. Neem contact op met uw arts als u grieperig of koortsig bent en/of in contact bent geweest met iemand die besmet is. 

De dienstverlening van Zorg Totaal draagt bij aan rust en structuur die veelal senioren en hun mantelzorgers juist nu nodig hebben. Daarom blijven we onze dienstverlening continueren met inachtneming van de strikte hygiënemaatregelen en richtlijnen van het RIVM.

Heeft u vragen, dan kunt u het beste contact opnemen kantoor Zorg Totaal tel 06 30267066