Scroll Top
Over ons
Zorg Totaal
over ons
Zorg Totaal staat voor ontzorging van u en uw personeel

Sinds 2016 staan wij op dagelijkse basis klaar voor huishoudelijke ondersteuning en zorg professionals. Op deze pagina leest u over onze diensten en historie. Wij hechten waarde aan transparantie in onze werkwijze.

nadere kennismaking
Staan wij binnenkort bij u of uw organisatie op de stoep?

Bent u op zoek naar zorg voor u thuis of een organisatie die dringend op zoek is naar hulpkrachten in de zorg? Zorg Totaal biedt tijdelijk – kort of langer durend – ondersteuning voor organisaties en particulieren. Lees onderstaand verder over welke diensten wij aanbieden en over de jarenlange ervaring die wij reeds hebben opgebouwd binnen de zorg. Zo bent u verzekerd van kwalitatieve zorg of hulp.

Banner bel
Mantelzorg
Diensten
Mantelzorg

Kent u ook de momenten dat het fijn zou zijn om samen iets te ondernemen. Het is stil in huis geworden.

Of bent u mantelzorger en lukt u niet om er altijd te zijn dan staat u niet alleen in uw zorgen, wij als Zorg Totaal bieden u graag een helpende hand.
We zijn er ter ondersteuning van u maar ook voor de thuiszorg voor lichtere werkzaamheden.

De mantelzorg medewerkers volgen bij  Zorg Totaal trainingen om u zo goed mogelijk te helpen.

Mantelzorg wordt door sommige zorgverzekeraars en of verzekeringen vergoed informeer bij uw verzekering naar de vergoedingen

diensten
Zorgorganisaties

Zorg Totaal is de partner voor zorgorganisaties. Zowel thuiszorg, kleinschalig wonen en verpleeghuizen ondersteunen wij dagelijks met behulp van ons eigen team.

Soms zijn er snel extra handen nodig. Is er geen tijd voor werken, selecteren en inwerken. Dan is het inzetten van het Zorg Totaal team de perfecte oplossing. U meldt, bij voorkeur per mail, uw aanvraag. Wij vullen de aanvraag zo spoedig mogelijk in. Dit kan voor een enkele dienst zijn of voor meerdere diensten, eenmalig of voor een langere periode.

Onze professionals zijn gemotiveerd, flexibel en direct inzetbaar. Wij vinden het belangrijk om uw team te ondersteunen en extra handen te bieden.

Visitekaartjes
Netty
Diensten
Flexibiliteit in verzorging

Met een bekwaam team van zorgprofessionals ondersteunen wij al jaren zorgorganisaties. De flexibele krachten van Zorg Totaal zijn in dienst. Wij kennen de medewerkers goed en weten waar hun kracht ligt. Dit is belangrijk, want zo weten we zeker dat de persoon aansluit op wat u nodig heeft. Wat wij zoal bieden:

  • Gastvrouwen
  • Helpende zorg en welzijn niveau 2 
  • Helpende zorg en welzijn niveau 2 plus medicatie
  • Verzorgende niveau 3 IG

Ervaar het gemak van flexibel personeel een flexibele organisatie. Dan bent u bij Zorg Totaal aan het juiste adres.